Om hemsidan

Introduktion

Välkommen till Stinsen Sightseeings hemsida! Vårt företag är dedikerat till att erbjuda unika och spännande sightseeingturer genom staden, för både turister och lokalbor. Vi strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser genom våra charmiga tåg och engagerande guider, samt att göra det möjligt för besökare att utforska Göteborgs rika historia, kultur och natursköna platser.

Hemsidan

Hemsidans syfte är att ge dig all information du behöver för att planera och boka din sightseeingtur med oss. Här kan du läsa om våra olika turer, inklusive City Tour, Slottsskogen och våra arrangemang och event för företag och privatpersoner. Du kan också få en djupare inblick i vår verksamhet, ta del av tidtabeller och boka dina biljetter. Glöm inte att du även kan följa oss på Instagram för att ta del av våra senaste äventyr och erbjudanden.

Fotografier

Hemsidans fotografier är tagna av:
Lena Öritsland, Daniel Engblom, Raïssa Bandou & Jacob Poul Skoubo.

Hör gärna av dig till oss med eventuella frågor gällande fotografiernas (eller något av hemsidans övriga material) upphovsrätt, så återkommer vi så snart vi kan.

Webbdesign

Vår hemsida är skapad av "Webbtugg", en designbyrå som är experter på att skapa moderna och responsiva hemsidor för alla behov. Denna hemsida är byggd i Wordpress, vilket både skapar en snygg och användarvänlig layout samt gör det enkelt för användaren att hantera och uppdatera innehållet. Så om du är i behov av en modern och välfungerande hemsida, tveka inte på att kontakta designbyrån "Webbtugg" på mailadressen tjena@webbtugg.se.

Kontaktuppgifter
Sightseeing Sverige AB
Postgatan 8A
411 13 Göteborg
Sverige
Sociala medier
Undrar du över något?
Kontakta oss
© 2023 Stinsen Sightseeing - All rights reserved.

Kontakta oss

Tveka inte på att höra av dig till oss.
Använd formuläret eller skicka ett mail till boka@stinsensightseeing.se.
Vi återkommer vi så snart vi kan!