Om företaget

Introduktion

Sightseeing Sverige AB är ett privatägt aktiebolag baserat i Göteborg som specialiserar sig på att erbjuda unika sightseeingupplevelser genom Stinsen Sightseeing. Vi bedriver verksamheten med entreprenöriell anda, ständigt strävandes efter att utveckla och förnya vårt utbud av produkter och turer. Vår passion för att skapa oförglömliga upplevelser och engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för att utforska Göteborgs skatter.

Mer än bara sightseeing

Stinsen består idag av flertalet produkter i Göteborg med bland annat rundturer i city och i Slottsskogen samt olika företagsevent, familjedagar och Skolresor. Stinsen hyr även ut tågen för event runt om i Sverige. 2019 har vi bland annat deltagit i VM i Åre och Östersund, Åmåls Bluesfestival, "Fallets dagar" i Trollhättan och inte minst under Lights i Alingsås 20 års jubileum.

Kontakt

Är det något som du undrar över men inte kan hitta svar på? Tveka isåfall inte på att ta kontakt med oss. Vi ser inga utmaningar som förstora och löser det mesta. Vi hörs!

Vår tågflotta

Tågflottan består av totalt tre högkvalitativa tåg (2 st P90 och 1 st A87) och åtta välplanerade vagnar (varav två med rullstolslift). Tågen tillverkas av Dotto i Italien och uppfyller moderna krav på säkerhet och miljövänlighet. Tågen är utrustade med luftbromsar, vilket säkerställer en trygg och kontrollerad färd, som även är handikappanpassad. Tågens funktioner gör det möjligt för oss att erbjuda en säker och komfortabel sightseeingupplevelse för alla våra gäster.

Regnskydd

I Stinsen Sightseeings tåg behöver du aldrig oroa dig för regniga dagar. Med våra praktiska regnskydd sitter du bekvämt och torrt, och kan fortsätta njuta av din tur genom Göteborgs charmiga gator oavsett väder.

Kontaktuppgifter
Sightseeing Sverige AB
Postgatan 8A
411 13 Göteborg
Sverige
Sociala medier
Undrar du över något?
Kontakta oss
© 2023 Stinsen Sightseeing - All rights reserved.

Kontakta oss

Tveka inte på att höra av dig till oss.
Använd formuläret eller skicka ett mail till boka@stinsensightseeing.se.
Vi återkommer vi så snart vi kan!