Jobba på Stinsen 2023

Om jobbet

Stinsen Sightseeing är ett privatägt aktiebolag etablerat i Göteborg sedan 2010. Stinsen består av flertalet produkter i Göteborg med bland annat en guidad rundtur i city och i slottsskogen samt olika företagsevent. Stinsen hyr även ut tågen för större event runt om i Sverige. Tågen, som tillverkas av Dotto i Italien, klarar alla de krav som ställs idag, både vad gäller säkerhet och miljö.

Vi söker dig som gillar människor och som ser sig som ambassadör för Göteborg och för Stinsen. I år fyller Göteborg 400 år så ambassadörskapet för stan kommer lysa extra starkt i år.

Man kan ha lite olika roller på Stinsen, men självklart är basen att köra tågen. Vissa dagar jobbar man säljare och det finns möjlighet att jobba enbart som det om man är sugen. Då vi jobbar mycket med företagsevent är det positivt om du är van att hantera nya grupper av människor.

En kombination av mognad och personlighet är en bra start när man jobbar hos oss. Du får gärna var ung eller gammal, man eller kvinna, och allt däremellan. Gällande körkortskrav är det B som gäller då tågen är klassade som långsamtgående fordon. Ett självklart krav är att du har bra koll på fordon och är bekväm att köra i city.

Självklart behöver du kunna flytande engelska men även andra språkfärdigheter är meriterande. Du gillar struktur, ordning och reda men klarar även om att anpassa dig till oväntade situationer. När man jobbar på Stinsen händer ofta något oväntat och vi som jobbar här gillar detta! Göteborg står inför några utmanande år gällande infrastruktur så vi måste vara extra bra och flexibla för att klara denna situationen. Sätter man gästen först så brukar resten falla på plats.

Nu söker vi några nya härliga medarbetare till sommarens säsong. Våren präglas mest av helgjobb/någon eller några dagar i veckan, till högsäsong (från midsommar-slutet av aug) där man jobbar ungefär 75-80 % av en normal heltidsanställning. Sen brukar vi kunna sy ihop en sommar som passar både dig och oss.

Vi följer Bussarbetsgivarnas kollektivavtal gällande lön etc.

Välkommen med din ansökan till info@stinsensightseeing.se
– nu åker vi!

    Comments closed