Tidtabell - Schedule - Zeitplan
Kontakt

På Spåret med Stinsen eller annat skoj

Stinsen ”På spåret
Tävla precis som i ”på spåret” – men på riktigt! När vi delat upp er i lämpliga lag så tar vi tar er genom gamla och nya delar av Göteborg och ni får med hjälp av ledtrådar och faktafrågor gissa vart vi är på väg. Totalt åker vi till tre st resmål inne i Göteborg. Har ni åkt med oss förut så meddela det så vi inte kör samma resmål igen (vi har många olika resmål att variera mellan).
Stinsen – ”På spåret” är en garanterad succé!! När ni är klara kör vi er gärna till er till en restaurang eller om ni har några andra önskemål.

Tidsåtgång: ca 1,5 timme.
Pris295 kr/person (ex 6 %moms)
Antal: Minst 15 personer – Max 90 personer
Obs. Det tillkommer ingen övrig tåghyra när man kör På Spåret (förutom 500 kr om man startar någon annanstans än Gustaf Adolfs Torg)

Tips 1. Lägg till ett extra resmål.
Pris: 75 kr per person.
Tips 2. Boka in ett öl/vin/champagnestop.
Pris: ca 75-125 kr per person.

- Quiztåget!

Häng med på det optimala quizet! Vi tar er runt i stan och har lite skön quiz på vägen. Vi har satt ihop ett quiz med lite skön blandning av Göteborgskunskaper och musikfrågor. Har ni egen quiz ni vill köra – då kör vi den såklart! Ni samlas på Gustaf Adolfs Torg för avgång. Quizet består av totalt 13 frågor och tar ca 1 timme. Vill man kan man lägga till ett ölstop (se pris ovan). Minst antal 15 personer.

Tidsåtgång: ca 1 timma.
Pris250 kr per person

- Guidade turer 

Är du i Göteborg på konferens eller mässa? Passa då på och boka in en egen guidad tur med Stinsens charmiga minitåg!
Stinsen tar dig med på en trevlig tur till de mest intressanta sevärdheterna*  i Göteborg. Turen slingrar sig genom både trånga gränder och  längs kanalerna – hög mysfaktor utlovas! Vår tur går främst innanför vallgraven där Göteborg en gång byggdes upp.  Följ med på vår resa – du kommer lära dig en hel om vår snart 400 åriga stad. Vi startar på Gustaf Adolfs Torg eller där du vill att den ska börja!!

Pris: per timma.

Upp till 15 personer:  3 500 kr
Upp till 30 personer: 4 500 kr
Upp till 45 personer: 5 500 kr
Upp till 70 personer: 8 500 kr
Upp till 90 personer:  9 500 kr
Upp till 125 personer: 12 500 kr