Tidtabell - Schedule - Zeitplan
Kontakt

Lediga tjänster

Stinsen Sightseeing är ett privatägt aktiebolag etablerat i Göteborg sedan 10 år. Stinsen består av flertalet produkter i Göteborg med bland annat en guidad rundtur i city och i slottsskogen samt olika företagsevent. Stinsen hyr även ut tågen för event runt om i Sverige.Tågen, som tillverkas av Dotto i Italien, klarar alla de krav som ställs idag, både vad gäller säkerhet och miljö.

Vi söker dig som gillar människor och som ser sig som ambassadör för Göteborg och för Stinsen. Du får gärna var ung eller gammal, man eller kvinna, och allt däremellan. Personlighet är det viktigaste. Gällande körkortskrav är det B som gäller då tågen är klassade som långsamtgående fordon. Det tekniska och allt kring tågen lär vi dig – du är dock grym på service!

Självklart behöver du kunna flytande engelska men även andra språkfärdigheter är meriterande. Du gillar struktur, ordning och reda men klarar även om att anpassa dig till oväntade situationer. När man jobbar på Stinsen händer ofta något oväntat och vi som jobbar här gillar detta! Göteborg står inför några utmanande år gällande infrastruktur så vi måste vara extra bra och flexibla för att klara denna situationen. Sätter man gästen först så brukar resten falla på plats.

Vi erbjuder normalt säsongsanställning men det finns även möjlighet till timanställning om man föredrar det. Vi har mycket att göra även under våren så anställningen kan börja från mitten av April.

Gällande lön följer vi Bussarbetsgivarnas kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan till:
Stellan@stinsensightseeing.se