Tidtabell - Schedule - Zeitplan
Kontakt

Jobba hos oss säsongen 2018

Stinsen Sightseeing är ett turistföretag i Göteborg. Inför vår 9e säsong letar vi nu ett härligt gäng som ska ta hand om våra turister, göteborgare och företagare.

Vi söker dig som gillar människor och som ser sig som ambassadör för Göteborg och för Stinsen. Det tekniska lär vi dig – du är dock grym på service! Självklart behöver du kunna flytande engelska men även andra språkfärdigheter är meriterande. Du gillar struktur, ordning och reda men klarar även om att anpassa dig till oväntade situationer. När man jobbar på Stinsen händer ofta något oväntat och vi som jobbar här gillar detta! Göteborg står inför några utmanande år gällande infrastruktur så vi måste vara extra bra och flexibla för att klara denna situationen. Sätter man gästen först så brukar resten falla på plats. Du får gärna var ung eller gammal, man eller kvinna, och allt däremellan. Personlighet är det viktigaste. Vi erbjuder normalt säsongsanställning men det finns även möjlighet till timanställning om man föredrar det.

Välkommen med din ansökan till:

stellan@stinsensightseeing.se